dinsdag 18 mei 2010

Lunch 53/365

Op vrijdag en woensdag wordt er op kantoor altijd iets extra’s aan de lunch toegevoegd. Aardappel- en tonijnsalade, of pasta’s (bij wijze van warme lunch), of eieren.

De laatste tijd hebben eieren hun toppunt op kantoor. De afgelopen vier weken is ei het extraatje bij de lunch. Gebakken of gekookt, het enige dat we nog niet hebben gehad is roerei. En dit allemaal mogelijk dankzij de kokkin die elke dag de lunch opzet en dan optimistisch voor iedereen eieren naar bestelling staat te bakken.
Met op bestelling bedoel ik dat ze je vraagt wat je voor ei wilt, spiegelei (alleen ei), met spek, met kaas of met spek en kaas. En je krijgt standaard twee eieren. Een beetje in de trant van ‘we moeten nog de hele dag door’, want we lunchen om 13:00 en de meeste mensen hier gaan door tot half 6.

Nu ben ik echt dol op eieren, gevolg is dus dat ik meestal (dus ook nu) veel te veel gegeten heb en langzaam het gevoel krijg dat ik een beetje aan het ontploffen ben… wat niet zo best is want dat geeft zoveel troep. Ik ga maar even op zoek naar iets kalmerends voor mijn maag. Ciao!

P.S. als jullie niks meer van me horen weten jullie dus dat ik ontploft ben…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten